Florida s postupem na čokoládový okraj

Potřebné ingredience
piškotový korpus,marmeláda jahodová,žloutkový krém,broskve a 40%šlehačka,tmavá a bílá čokoláda, čokohmota
Postup přípravy

Fládrovací váleček na pásku okolo dortu.No do válečku to má daleko,ale tak se to jmenuje.

Pohled ze předu.

Připravený pásek z celofánu.Kraj je zakrytý a přilepený lep.páskou, aby bylo za co chytit až to budem přendavat.

Natřeme tenkou vrstvou čokolády a předáme stranou tím se začistí strany.

Ještě než čoko zatuhne Fládrovacím válečkem uděláme vzor a opět dáme stranou ať se opět strany začistí.

Postuhnutí přetřeme tenkou vrstvou bílé čokolády.

opět stranou a čekáme až to bude tuhé ale ještě ohebné,aby to šlo omotat kolem dortu.

Já byla nedočkavá a motala jsem to moc brzy,proto to zvlnění okraje nebo že by to byl záměr:-))))))
Dáme dolednice zatuhnout a pak celofán sundáme za ten čistý okraj co jsme si přikryli.

Tady ještě z boku a po sundání celofánu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu



































































































































































